Recenzia na cestovné tašky a batohy
Cestovné tašky a batohy podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Cestovné tašky a batohy podľa najobľúbenejších výrobcov.
Kvalitny material a kvalitne spracovanie, zaujimava modra farba. Rozmery sedia na popis zo stranky, vyberala som na velkost Ryanair palubnej batoziny.
Krásna taška ešte aj s nepremokavou úpravou :)
Kvalitny produkt
Splnil očakávania, vyzerá kvalitne, ale ešte som ho nepoužila
ešte som ho nepoužila, ale čoskoro vyskúšam
Batoh je vhodný ako príručná batožina pre nízkonákladové letecké spoločnosti (napr. Ryanair), zmestí sa doň naozaj množstvo vecí, oceňujem viacero priehradok aj možnosť ,,rozšírenia batohu’’ vďaka nastaveniu bočných klipov, materiál i spracovanie je kvalitné, na nosenie je pohodlný, vzadu na chrbte má tajnú priehradku napr. na cennosti či doklady. Jediná nevýhoda je chýbajúca dierka na koncovkách zipsov, ktorá na fotografiách produktu však je, cez ktorú by sa dala dať kladka a zlepšiť tak bezpečnosť. Inak jednoznačne odporúčam 9,5/10.
Zips, resp. jeho ukončenie nezodpovedá popisu, teda fotografii - na fotografiách produktu mali mať dierku na menšiu kladku (aj preto sme sa rozhodli pre tento produkt), avšak v realite ju nemá ani jeden zips (kupovali sme 2 identické batohy). Škoda.
Chcelo by to ramienka na batoh umiestniť tak, že keď sa neužívajú nech sa dajú založiť aby nevytŕčali.
Ináč spokojnosť.
Vyzerá dobre.
Zobrazujem 101 - 120 zo 227 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...12 Ďalšie »